Djevojčica koja je oboljela od neizlječive bolesti zamolila Novaka Đokovića za uslugu, a njegov gest će vas dirnuti

19-godišnja Japanka po imenu Tomoka Sumitanji je oboljela od bolesti k rvi, leži u bolnici čekajući svoj kraj. Njena posljednja životna želja je bila da od najpopularnijeg tenisera svijeta dobije dres kao poklon.

Uspjela je ambasada u japanskoj prijestolnici stupiti u kontakt sa saradnicima Novaka Đokovića, a oni su saopštili da je najbolji teniser svojeta odvojio i potpisao dres za mladu Japanku, da će joj dragocjeni suvenir direktno biti poslat.

Već je stigla ta vijest i do malde Tomoke, a njen ujak Šigekije je u razgovoru sa novinarom RTS-a, izrazio je zahvalnost Novaku, ali i njegovom timu, kao i ambasadi Srbije.

Tomoka se rasplakala pravo, kada joj je saopštio vijest, a sa njom su zaplakali svi, kao i medicinske sestre. Čini se svima da joj se boja malo u obraze vratila, kazala je kako će se od sada boriti najviše što može da bi bar došla u stanje da može primati posjete, lično se zahvaliti ljudima iZ Srbije što su joj pomogli, kazao je Šikgeki Sumitanji.

Novak Đoković je definitivno jedan od najboljih sportista i najvećih humanitaraca u svijetu, koji pomaže svim silama i ne žali nikada novac za humanitarne akcije.

Vole ga svi jer je ostao priseban, a i sam njegov početak nije bio bajan, kada su digli kredit da bi mogli da finansiraju njegove turnire, Novak je zaista uspio u životu, bio je i nekoliko mjeseci broj jedan u tenisu, sve do čuvene povrede. Hvala vam što nas pratite, ostanite i dalje uz nas dragi naši, tu smo da se družimo kao i do sad.

Izvor: nostalgicno.info

loading...
Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *