O pekaru iz Prijepolja svi pričaju sa oduševljenjem: Duboki naklon za vlasnika koji besplatno deli svež hleb onima koji nemaju (FOTO)

Image result for O pekaru iz Prijepolja svi pričaju sa oduševljenjem: Duboki naklon za vlasnika koji besplatno deli svež hleb onima koji nemaju (FOTO)

O pekaru iz Prijepolja svi pričaju sa oduševljenjem: Duboki naklon za vlasnika koji besplatno deli svež hleb onima koji nemaju (FOTO)

Istakao je oglas u kome obaveštava sugrađane da mogu da dobiju do dva hleba gratis po porodici.

Kad za nekog kažete gospodin, onda obično pomislite na nečiji stil odevanja, način na koji se nosi. Ipak, najveća gospoda su oni koji to zasluže svojim delom, a upravo to je pokazao jedan pekar iz Prijepolja koji već duže vreme besplatno deli hleb svima koji ne mogu da ga priušte.

Njegovo postupanje je dugo ostalo tajna, sve dok njegovo obaveštenje nije dospelo na društvene mreže.

Preduzetnik Hođaj Ferhata svojim sugrađanima koji nemaju dovoljno za osnovne životne nemirnice pozvao je da posete njegovu pekaru gde mogu da dobiju do dva hleba gratis po porodici.

Naravno da je ovo izazvalo gomilu pozitivnih komentara na Fejsbuku, među kojima izdvajamo ove: “Ljudina”, “Bravo Ferhate…”, “Duboki naklon…”

Bilo je i onih u neverici jer priznaćete, takva dela danas su prava retkost.

Svaka čast!

Izvor:TelegrafRs

loading...
Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *